Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Even voorstellen: dit zijn de deelnemers van Love is Blind seizoen 2

En we hoeven helemaal niet lang meer te wachten op het nieuwe seizoen.

Vorig jaar waren wij helemaal obsessed door de Netflix-show Love is Blind, waarin deelnemers op zoek gingen naar de ware liefde – zónder elkaar te zien. Het duurt niet lang meer tot het tweede seizoen van start gaat, dus daarom deelde Netflix alvast welke deelnemers we in het programma terug gaan zien. 

Even voorstellen

In Love is Blind zijn er tig singles die op zoek gaan naar de liefde van hun leven, zonder dat ze deze persoon in real life kunnen zien. Een behoorlijke challenge als je het ons vraagt, maar toch zijn er singles die het avontuur aan durven te gaan.

Benieuwd welke singles aan het tweede seizoen van het programma mee gaan doen? Netflix stelt de cast aan je voor in een speciale YouTube-video, waarin de deelnemers meteen alle ins and outs over zichzelf vertellen. 

https://www.youtube.com/watch?v=TFcloxAvc88&t=102s&ab_channel=Netflix

Love is Blind

Ben je niet bekend met de serie Love is Blind? De liefdesshow is als het ware een mix tussen Love Island en Married At First Sight. Deelnemers van het programma gaan op date, maar mogen elkaar daarbij niet zien. Ze kunnen urenlang diepgaande gesprekken voeren, zonder ook maar een glimp van elkaar te kunnen zien. Als de vonk overspringt, doen ze een aanzoek en als dat geaccepteerd wordt, mogen de kersverse verloofden elkaar eindelijk zien.

Heel veel geduld hoef je niet meer te hebben. Netflix maakte onlangs namelijk bekend dat het tweede seizoen vanaf 11 februari op Netflix verschijnt. 

Bron en beeld: Netflix