Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Goals: je kunt nu een burger scoren op de piste bij deze McSki

Dit is wel echt next level snacken op de piste.

Vergeet Flammkuchen en Currywurst: tegenwoordig ski je gewoon langs de McSki om een Big Mac-menu te scoren. Klinkt te mooi om waar te zijn, right? Toch staat er in het Zweedse skigebied Lindvallen écht een heuse McSki bovenaan de piste.

Afhaalloket

Yes, je leest het goed: in Zweden kun je op je ski’s of op je snowboard naar de McDonald’s. De bekende fastfood-keten heeft er namelijk een pittoresk uitziende McSki geopend. Dit afhaalloket bevindt zich aan de zijkant van een ‘gewone’ McDonald’s en je kunt er burgers bestellen, warme drankjes halen, en gewoon genieten van de bekende gefrituurde happen van de Amerikaanse keten. Extra handig natuurlijk, want zo hoef je niet eerst je ski’s of snowboard los te maken en naar binnen voor je kunt bestellen.

Bovenaan bestellen, onderaan eten

Maar daar houdt het niet op. Via het Zweedse Instagram-account van McDonald’s liet de keten al weten dat je op afstand kunt bestellen. “Dus: bestellen in de lift naar boven en het staat klaar als je naar beneden komt”, schrijven de Zweden. Klinkt ideaal, toch? Wij kunnen in elk geval niet wachten tot we de McSki in meer wintersportgebieden gaan zien.

Geen held op de latten

Enne, ben je nu altijd degene die zelf liever niet op de ski’s staat, maar wél graag meegaat de bergen in voor zo’n heerlijke wintervakantie? No worries. Het afhaalloket is inderdaad direct aan de piste gelegen, maar er is ook een ‘gewone’ ingang met zitplekken. Ook als je dus geen held bent op de latten kun je terecht bij de McSki.

Bron: Fem-fem | Beeld: McDonald's Lindvallen