Deze ‘oude’ Netflix-serie is nu weer mega populair

En wij snappen wel waarom!

Op TikTok werd er al maanden over de indrukwekkende serie Manifest gesproken, en nu deze eindelijk op Netflix staat is dat niet veel anders. De serie Manifest staat namelijk pas sinds vorige maand op de streamingsdienst, maar wist al snel een plekje in de top 10 te veroveren.

Populair

Manifest is al een best ‘oude’ serie uit 2018, maar omdat deze nog nooit eerder op Netflix stond, kenden veel mensen ‘m nog niet. Dat is nu wel anders, want we zijn de eerste twee seizoen massaal aan het bingewatchen. Goed nieuws is dan ook dat het derde seizoen ook op Netflix komt én dat de streamingsdienst zelfs van plan is om een vierde seizoen te maken. Maar waar gaat Manifest eigenlijk over?

Waar gaat de serie over?

In de serie zien we hoe de Montego Air vlucht 828 na flinke turbulentie eindelijk veilig landt. Echter, voor de inzittenden duurde de vlucht maar een paar uur, maar ondertussen is de wereld al vijf jaar verder… Door de rest van de wereld was de vlucht met alle inzittenden al die tijd als vermist beschouwd. Inmiddels waren alle ‘nabestaanden’ verdergegaan met hun leven. De inzittenden van de vlucht krijgen een kans om hun leven weer op te pakken, maar dat lukt niet zomaar. Het mysterie heeft bizarre gevolgen voor de inzittenden. Spannend!

De eerste twee seizoen zijn nu dus al te bekijken op Netflix. Wanneer we de derde kunnen verwachten is helaas nog niet bekend, maar als we een schatting moeten doen, zou dat zomaar eens deze zomer al kunnen zijn. Fingers crossed!

Bron: Gewoonvoorhem | Beeld: Youtube, Netflix

Laatste nieuws