Prince Charming-mannen confronteren Chris met geruchten rondom open relatie

Wil Chris een open relatie of niet?

Lees ook

Het was Jimmy die in de laatste aflevering van Prince Charming voor veel vragen zorgde bij de andere mannen. Hij had met Chris gesproken over een open relatie, en verkondigde aan de rest van de mannen dat Chris hiervoor open zou staan. Marcel, Scott en Jakop besluiten hierom polshoogte te nemen.

Open relatie

Een open relatie: de overgebleven mannen in de Prince Charming-villa zijn er niet naar op zoek. Het was Jimmy die na zijn gesprek met Chris een bommetje dropte en aan de rest van de mannen vertelde dat Chris wél open zou staan voor een open relatie.

Dit nieuws viel allesbehalve goed bij Scott, Jakop en Marcel. “Wat doe ik hier dan?” en “Ik ben hier niet voor iemand die een open relatie wil hebben”, werd er geroepen.

Navraag doen

In de nieuwe aflevering lijken de mannen hierom navraag te gaan doen. Want klopt die info van Jimmy eigenlijk wel? In de teaser die Videoland deelt, zien we dat Marcel, Scott en Jakop verhaal gaan halen bij Chris.

“We hebben gehoord van Jimmy dat Chris een open relatie wil, daar zijn we alle drie best wel van geschrokken, want als dat zijn insteek is dan hoeft het voor ons drieën niet”, horen we Jakop zeggen. “In de groep zijn we er heel veel mee bezig. We komen hier voor de liefde en niet voor een open relatie, dus we hebben afgesproken dat we dit gaan vragen tijdens de date”, vervolgt Marcel.

  1. FR1_Prince_Charming_S2_E9_high


Spannend

Wat Chris tijdens deze date precies gaat vertellen, dat kunnen we helaas morgen pas zien. Enne, ben je benieuwd hoeveel afleveringen van Prince Charming je nog kunt bekijken?

Een beetje speurwerk leert ons dat er nog drie afleveringen uitgezonden worden. Dus, op 12 januari een ‘gewone’ aflevering, op 19 januari de grande finale en op 26 januari de speciale reünie-aflevering. How exciting!

Bron: Videoland | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws

Zie ook