Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sarah van Soelen blikt terug op party-verleden: 'Ik was niet echt gelukkig'

De influencer deelt via Instagram eerlijke foto van vier jaar geleden.

Sarah van Soelen heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat ze jarenlang kampte met een drank- en cocaïneverslaving. De beauty is inmiddels twee jaar clean en blikt in een vragenrondje op Instagram terug op haar party-verleden.

Twee jaar clean

Sarah besloot gisteravond een vragenrondje op Instagram te organiseren. De influencer vroeg haar volgers om prangende vragen in te sturen en gaf vervolgens behoorlijk uitgebreide antwoorden. De vragen gingen voornamelijk over het heftige verleden van Sarah. Want hoe gaat het nu met de haar? En drinkt ze nog weleens een wijntje?

"Over twee dagen ben ik twee jaar clean and sober. Ik ben erg trots op mezelf dat ik er geen moment aan gedacht heb om weer te gaan drinken of gebruiken. Ik ga nog steeds uiteten en pak soms een feestje (no lockdown), alleen dan zonder alcohol en drugs."

Foto uit haar party-verleden

Een geïnteresseerde volger is benieuwd of Sarah nog een kiekje uit deze periode tevoorschijn kan toveren. Sarah deelt vervolgens een foto van zichzelf, gehuld in partyoutfit, op een van haar wilde feestjes. "Ik merkte dat ik mezelf steeds meer ging verdoven om maar niet te voelen."

Alcohol en drugs kunnen je looks ook behoorlijk aantasten, zo ondervond ook Sarah. "Mijn ogen werden dof en ik was op een gegeven moment helemaal op. Het is en blijft een sluipmoordenaar. Dit is een foto van ongeveer vier jaar geleden, een totaal andere Saar!"

Goed en sterk

Dat Sarah zich goed voelt, moge duidelijk zijn. De beauty vertelt vol trots dat ze zich er goed en sterk bij voelt. "Ondanks dat het een bewogen jaar is geweest, ben ik niet teruggevallen en ben ik er alleen maar sterker uitgekomen. Dus, erg trots op mezelf", gaat ze verder.

Ook benadrukt Sarah dat ze tijdens haar party-verleden echt een leuke tijd heeft gehad, maar ze nooit écht haar geluk kon vinden. "Ik zeg je eerlijk, ik heb zeker een leuke tijd gehad. Maar dat wilde niet zeggen dat ik echt gelukkig was."

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress