Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze trend laat zien dat we onze broeken in 2022 niet te serieus moeten nemen

Complimenten gegarandeerd.

Een printje hier, kneiterfel kleurtje daar: broeken mogen anno 2022 allesbehalve normaal zijn. Hoe je zo'n knaller van een broek nou eigenlijk combineert? Wij leggen het je uit.

Gekke prints

Waar we vorig seizoen nog kozen voor een trui of top in een felle kleur, kiezen we dit seizoen voor een broek in een felle print of kleur. Of je nu kiest voor een camouflage broek, luipaardprint of een knalkleur: alles mag en alles kan. En dan hoef je het niet eens te combineren met een rustige top. Qua combinaties kan je namelijk alle kanten op.

Combineren

Hoe je zo'n crazy pants nou het beste combineert? Volgens fashion bloggers hoef je daar niet te lang over na te denken. Kies bijvoorbeeld net als Iris Amber voor aan camo pants met een paarse top. Je zou het in eerste instantie niet bij elkaar bedenken, maar we moeten opbiechten: deze look willen we nú naar onze eigen kledingkast kopiëren.

 

Zoals je ziet, je hoeft niet heel erg moeilijk te doen over het combineren van deze crazy pants. Kies er gerust voor om twee kleuren of printjes met elkaar te mixen. Vind je het toch een beetje spannend om al deze felle kleuren te dragen? Kies dan voor een look zoals onderstaande foto:

Fashion blogger Amaka Hamelijnck laat zien dat een gekke broek helemaal niet zo opvallend hoeft te zijn. Met een zwarte top, die eventueel diep uitgesneden is, en een paar zwarte heels heb je met gemak een perfecte look te pakken. Niet alleen voor een feestje ideaal, maar ook voor een kantoordag of lunch met je familie. Wij zijn fan!

Beeld: BrunoPress, Instagram