Vanaf déze datum staat het vierde seizoen van Mocro Maffia op Videoland

Can't wait!

Goed nieuws voor alle fans van Mocro Maffia: er komt een vierde seizoen van de hitserie en je hoeft er niet lang meer op te wachten. Wij vertellen je precies wanneer het gloednieuwe seizoen op Videoland verschijnt.

Seizoen 4

Het aftellen kan beginnen, want op 28 januari 2022 staat het vierde seizoen van Mocro Maffia op Videoland. De spannende serie is al drie seizoenen lang een regelrechte hit – en wij gokken dat het nieuwe seizoen net zo spannend en succesvol gaat zijn! Afgelopen televisiejaar was de serie zelfs genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring, maar deze zagen ze helaas nét aan hun neus voorbijgaan.

Mocro Maffia

Mocro Maffia vertelt het verhaal van een aantal drugshandelaren in Amsterdam. De verschillende personages hebben al jaren een goed lopende cocaïnehandel in Amsterdam. Nadat drugsbaas Paus voor zichzelf begint na een flinke ruzie, ontstaat er een groot conflict tussen beide handelaren. Enne, dat leidt tot moorden, verraad en complotten. Ontzettend spannend! Wij kunnen dan ook niet wachten op een gloednieuw seizoen.

Korte film

Voordat het vierde seizoen van start gaat, hebben de makers van de populaire serie nog een cadeautje klaarstaan: een korte film, genaamd Mocro Maffia Meltem. In deze korte film wordt een nieuw personage geïntroduceerd, namelijk Meltem – gespeeld door Sinem Kavus.

Meltem zal ook in het vierde seizoen te zien zijn. Ze zit in de creditcardfraude en probeert niet in het vizier van de politie te komen. De Turks-Nederlandse vrouw is slim en handelt doordacht, meldt Videoland. Meltems enige zwakke plek is haar gokverslaafde vader, die blijkbaar geld heeft geleend van de Paus. In de korte film probeert Meltem haar vader te redden van de mocro maffia. Spannend!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Mocro Maffia

Laatste nieuws