Droom komt uit voor Nikkie de Jager: Adele te gast in YouTubeserie

'Ik droom hier letterlijk al jaren van.'

Lees ook

Nikkie de Jager also known as NikkieTutorials heeft een van haar grootste dromen werkelijkheid laten worden. Niemand minder dan Adele kwam namelijk bij de beautyqueen op bezoek om door Nikkie opgemaakt te worden. “Ik droom hier al jaren van”, vertelt een glunderende Nikkie in de video.

The Power of Makeup

“Ik ben enorm vereerd dat je bij me te gast bent”, zo begint Nikkie. “Ik droom hier letterlijk al jaren van.” En ook Adele was excited om er te mogen zijn. “Zelfs mijn beste vriendin was heel enthousiast. Zij kijkt altijd naar je video’s”, vertelt de zangeres.

Nikkie maakt Adele op voor haar best bekeken YouTubeserie, genaamd The Power of Makeup. In deze video's maakt Nikkie één helft van het gezicht van haar gast op, om te laten zien welk verschil make-up kan maken.

Kletsen

Naast make-uppen is er uiteraard ook tijd voor geklets. Nikkie wil dan ook alles weten van de zangeres. “Voelt Adele nog steeds als je eigen naam? Want het voelt voor mij als zo’n iconische stagenaam dat de Adele thuis misschien als een heel ander persoon voelt”, vraagt Nikkie luchtig. “Ik ben thuis een compleet ander persoon”, stelt Adele. “Maar Adele voelt nog steeds als mijn eigen naam, natuurlijk. Mijn moeder noemt me zo, mijn vrienden noemen me zo.”

Ook het nieuwe album, genaamd 30, van Adele komt aan bod. Het album gaat over je leven op zijn kop zetten op je dertigste. Het gaat over jezelf leren kennen. Ik kwam erachter dat ik mezelf totaal niet kende. Ik wist niet wat ik wilde. Dat verraste me”, legt Adele uit. Ze wil fans dan ook meegeven dat je altijd goed aan jezelf moet denken. “Ik ben zelfverzekerd en qua carrière heb ik mijn leven op de rit, maar daar gaat het uiteindelijk niet om. Ik was zo veel tijd bezig met werken en daarvan herstellen, dat ik geen energie stak in mijn echte ik.” Aha!

Bron: HLN | Beeld: Brunopress, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook