Ho ho ho: déze romantische kerstfilm is nú op Netflix te zin

Single bells, single bells, Single All The Way!

Tuig de kerstboom maar op en trek je favoriete Christmas sweater aan, want het is nog maar 23(!) dagen tot kerst. Ook Netflix is al een tijdje in de kerststemming en voegt vandaag opnieuw een romantische kerstfilm toe aan het aanbod. We hebben het over de langverwachte film Single All the Way.

Het verhaal

We zijn dol op romantische kerstfilms en stiekem kijken we deze dan ook het hele jaar door. Neem de drie delen van The Princes Switch of de reeds verschenen A Castle For Christmas als voorbeeld. En ook de film Single All The Way staat hoog op ons kijklijstje. Waar de film over gaat?

Je broers en zussen zitten allemaal met hun partner aan tafel, terwijl jij de eeuwige single bent tijdens de kerstdagen. Ugh! Ook Peter wil niet langer die persoon zijn. Daarom vraagt hij zijn vriend Nick om mee te gaan naar zijn familie tijdens de feestdagen en te doen alsof ze in love zijn. Peters plan valt echter helemaal in duigen wanneer zijn moeder hem wil koppelen aan de knappe fitnesstrainer James. Bekijk de trailer hieronder alvast.

Cast

De kerstfilm zit vol romantische scènes, grappige uitspraken en natuurlijk sneeuw. Als je het ons vraagt, zijn dat alle ingrediënten voor een gezellige Christmas movie. Single All the Way is geregisseerd door Michael Mayer. De cast bestaat verder uit onder andere Barry Bostwick, Jennifer Robertson en Jennifer “Stifler's mom” Coolidge. Leuk!

Single All the Way is nú te zien.

Bron: Filmtotaal | Beeld: Netflix, YouTube

Laatste nieuws