Emoties lopen hoog op in nieuwste aflevering van Prince Charming

Na een aantal emotionele gesprekken schiet Chris vol met tranen.

Lees ook

Na de vermakelijke eerste twee afleveringen waarin veel werd gelachen, geflirt en gekletst, gaan de mannen in de derde aflevering van Prince Charming de diepte in. De emoties lopen hoog op en zelfs prince Chris moet een traantje wegpinken.

Diepe gesprekken

Net als in de eerste afleveringen draait het ook in de derde aflevering om het kennismaken. Chris heeft flink wat mannen waar hij uit kan kiezen, dus besluit hij iedereen bij elkaar te roepen om een interessant spel te spelen. Eén voor één moeten de mannen een kaartje pakken, waarna zij de vragen op het kaartje moeten beantwoorden.

Zo kreeg Marcel de vraag wat hij zou doen als hij nog één dag te leven had. Meteen schiet de single vol en vertelt hij een openhartig verhaal. “Ik kom uit een gebroken familie. Ik heb geen contact meer met mijn vader en mijn zus. Ik zou dan gewoon heel graag bij elkaar zijn”, vertelt hij eerlijk.

Veel emoties

Ook Jimmy krijgt een pittige vraag voor zijn kiezen. Hij moet vertellen wat hem het meest pijn heeft gedaan in zijn leven. “Ik denk het feit dat mijn ouders nooit tegen mij hebben kunnen zeggen dat ze van me hielden”, stelt hij. “Ik krijg meteen tranen in mijn ogen omdat ik dit nog nooit hardop heb uitgesproken.”

De emotionele verhalen zorgen ook bij Chris voor een behoorlijke shock. Hij neemt plaats naast Jimmy om hem te troosten en schiet vervolgens vol. De prince vertelt daarna dat hij diezelfde avond nog iemand naar huis moet sturen. “Ik vind het heel moeilijk te beseffen dat ik na een avond als vandaag weer mensen naar huis moet gaan sturen, terwijl ik jullie zo graag allemaal hier zou willen houden. Helaas is dat niet het geval…” Heftig!

Beeld: Prince Charming

Laatste nieuws

Zie ook