Are You The One is onze nieuwe favoriete guilty pleasure en dit is waarom

Wij zijn helemaal verslaafd...

Lees ook

Don't blame us: we zijn dol op realityshows. Toen we hoorden dat er een Nederlandse versie van Are You The One kwam, waren we dan ook door het dolle heen. Inmiddels zijn er al zeven afleveringen van de show online gekomen en wij kunnen niet wachten op de volgende. Waarom we zo fan zijn van de realityserie? We leggen het je uit.

Truth booth

In MTV's Are You The One: De Perfecte Match – dat wordt gepresenteerd door Kaj Gorgels – gaan twintig singles op zoek naar hun ware. Door middel van verschillende opdrachten moeten ze achterhalen wie voor hen the one is. Ook kan één stel in elke aflevering één keer gebruik maken van the truth booth om erachter te komen of zij de ware voor elkaar zijn. Vervolgens moeten alle stellen tijdens de matchup-ceremonie aangeven met wie ze een koppel willen vormen. Als alle koppels hun ideale match hebben gevonden, krijgt de groep het prijzengeld van €200.000.

Appeltje eitje zou je zeggen, maar niets blijkt minder waar. Tot nu toe is er nog maar één koppel geweest dat uit de truth booth naar buiten kwam als perfecte match. Boudewijn en Michèle genieten nu van een heerlijk verblijf in een luxe suite buiten de villa. Maxim en Faby dachten in de zevende aflevering ook te mogen vertrekken, maar tot grote verbazing van iedereen bleek het stel geen perfecte match te zijn. “Je gaat de truth booth in met alle vertrouwen dat je een match bent, want je volgt voor 100 procent je gevoel. En dan staat er 'geen match'”, vertelt een emotionele Maxim in de aflevering.

Duidelijkheid

Dat niets is wat het lijkt werd ook in deze aflevering weer duidelijk. Gelukkig is er na de onthulling van Maxim en Faby wel wat meer duidelijkheid gekomen voor de singles. Ze weten dat ze het nu compleet anders moeten aanpakken, en ook de connectie met anderen moeten aangaan. De finale komt immers steeds dichterbij en tot nu toe zijn er nog niet meer dan vijf beams gehaald bij de match-upceremonies.

We kunnen je alvast verklappen dat de kandidaten in de 8e aflevering het spel ein-de-lijk onder de knie beginnen te krijgen. Zo komen Jaap en Shanice erachter dat ze toch meer raakvlakken hebben dan ze dachten en worden Yasmin en Denzel steeds closer. Zouden een van deze twee koppels misschien een perfecte match kunnen zijn? Wij kunnen in elk geval niet wachten om erachter te komen!

Are You The One? is elke zondag om 19.00 uur te zien bij MTV.

Laatste nieuws

Zie ook