Hilarische beelden in Kim & Koen Gaan Het Anders Doen

'Ik voel me helemaal thuus', zegt Kim.

In Kim & Koen Gaan Het Anders Doen zien we Kim Feenstra en Koen Kardashian hun luxe leven inruilen voor een boerenbestaan in Twente. De eerste aflevering is al te zien en zit vol met hilarische beelden.

Kim & Koen Gaan Het Anders Doen

Wie de eerste aflevering van Kim & Koen Gaan Het Anders Doen nog niet gezien heeft, moet dat zeker doen. De eerste aflevering zit namelijk vol grappige momenten en uitspraken.

Zo is de eerste ontmoeting met boer Gerrit al eentje voor in de boeken. Boer Gerrit begrijpt namelijk niet wat Kim in haar hand heeft. “Dat is een mobiele telefoon”, legt Kim uit. Toch ziet Gerrit daar het nut niet van in, en zegt: “Maar als je hier de aardappels moet gaan rooien, dan heb je niets aan dat ding.” Kim pakt de Twentse taal meteen op, en reageert in Twents dialect: “Nouja, dan zal ik hem vast wegleggen.”

Grasfobie

Ook doet Kim een bijzondere onthulling over een zogenoemde 'grasfobie'. “Ik vind gras heel vies.” Door een gebeurtenis in haar jeugd is Kim geen vrienden geworden met het gras. Terwijl ze aan het spelen was in hoog gras, trapte ze namelijk in een hondendrol. “Sindsdien haat ik gras.” Dat belooft nog wat!

Kim & Koen Gaan Het Anders Doen is vanaf vandaag te zien op discovery+.

Beeld: discovery+

Laatste nieuws