Temptations Delphine showt killerbody op Instagram

De beauty poseert in een felblauwe sportoutfit.

Lees ook

Delphine en (ex)-lover Bert zijn misschien wel het meest spraakmakende koppel van Temptation Island: Love or Leave. Sinds hun deelname zijn de twee behoorlijk wat volgers rijker op Instagram en delen zowel Bert als Delphine veel over hun persoonlijke leven. Zo is Delphine ook enorm openhartig over haar afvalstrijd.

20 kilo

In een eerdere foto op Instagram Stories deelde Delphine met haar volgers dat ze na haar deelname aan het programma flink was afgevallen. “Je ziet er goed uit! Ben je afgevallen?”, vroeg een volger. Waarna Delphine met een big smile voor de spiegel poseerde en schreef: “Ja, 20 kilo.”

In een eerdere reactie op een volger liet Delphine weten dat ze haar kilo's verloor door een speciaal appeldieet. Alle ins and outs over het dieet weten we niet, maar Delphine voelde zich er naar eigen zeggen goed bij.

Killerbody

Nog steeds is Delphine druk bezig met haar gezonde levensstijl. Zo is in deze video te zien dat ze met het haar volgers deelt dat ze in een felblauw sportpak lekker een rondje aan het skeeleren is. Even later post ze een video via Instagram Stories waarbij haar killerbody duidelijk te zien is. Delphine, you look good!

Bron: Shownieuws | Beeld: Temptation Island: Love or Leave

Laatste nieuws

Zie ook