Videoland deelt eerste teaser van het nieuwe seizoen Prince Charming

We can't wait!

Heerlijk nieuws op deze herfstachtige woensdagochtend. Videoland heeft namelijk de eerste teaser van Prince Charming gedeeld. Hierin zien we niet alleen de nieuwe prins, Chris, maar zien we ook een glimp van de lovebirds van het vorige seizoen.

Eerste teaser

“Prince Charming is terug”, klinkt het in de video die Videoland op Instagram deelt. “Vorig seizoen verloor Marvin zijn hart aan Ferdi. Nu is er een nieuwe prins klaar voor de liefde.”

Na Ferdi en Marvin, de lovebirds van het vorige seizoen, komt vervolgens Chris in beeld. Hij is immers de man om wie heel het seizoen zal gaan draaien. “Ik ben heel benieuwd met wie ik dit avontuur ga eindigen, en kan dromen over een mooie toekomst samen”, weet de gloednieuwe prince te vertellen.

Bijna zover

Lucky us, want we hoeven niet heel lang meer te wachten tot het nieuwe seizoen van Prince Charming van start gaat. Videoland kondigde namelijk onlangs aan dat de afleveringen vanaf 24 november wekelijks te zien zijn bij Videoland.

Extra leuk: ook dit seizoen kunnen we genieten van een wekelijkse Videoland Viewing Party: Prince Charming, die gepresenteerd wordt door Robbert Rodenburg. Wij kunnen niet wachten!

Beeld: Videoland, Instagram

Laatste nieuws