Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: hoofdrolspelers Outer Banks verbreken relatie in real life

John B en Sarah vormden buiten de serie om langere tijd een koppel, maar zijn helaas niet meer samen.

koppel

In de Netflix-serie Outer Banks vormen John B en Sarah Cameron een koppeltje. De twee wagen zich met name in het tweede seizoen in een echt Bonnie en Clyde-avontuur en dat zorgde er blijkbaar voor dat de vonk ook in real life over sloeg. Tot nu, want Chase Stokes en Madelyn Cline hebben alsnog een punt achter hun relatie gezet.

Obstakels

Chase en Madelyn vormden al vrijwel nadat het eerste seizoen op Netflix verscheen, ook een koppeltje off screen. De twee plaatsten sindsdien regelmatig romantische kiekjes van elkaar op Instagram en dat werd alleen maar meer toen het tweede seizoen afgelopen juli op Netflix verscheen.

De relatie tussen John B en Sarah werd in de serie zelf al een aantal keer op de proef gesteld. Sarah moest kiezen tussen John B en haar familie, terwijl John B zijn obsessie voor het goud aan de kant moest zetten voor Sarah. Ook in real life lijken er enige obstakels op het pad te zijn beland voor de twee. Bronnen melden namelijk aan People dat Cladelyne over is. "Madelyn en Chase zijn niet langer samen", vertelt een insider. "Ze probeerden het privé op te lossen, maar zijn een paar maanden geleden uit elkaar gegaan."

Collega's

Eerder dit jaar vertelde Chase nog hoe blij hij was om met zijn grote liefde te mogen samenwerken. "Het was heel leuk om samen naar het werk te rijden, thuis te komen en ideeën met elkaar te delen over verschillende scènes, samen te werken, haar enthousiast te zien worden over haar werk en haar cheerleader te zijn." Hij vervolgde: "Het mooie voor ons is dat onze relatie is begonnen als vrienden en collega's. Het grootste verschil nu is dat ik nog trotser op haar kan zijn als mijn partner wanneer ik haar zie werken... Ik ben op de achtergrond, een soort toneelmoeder en ik kijk hoe ze het verplettert en zeg: 'Dat was geweldig!'" Aahw...

Showbizz
  • Cosmopolitan UK
  • Outer Banks, Instagram