Kim Feenstra deelt moeder struggles: ‘Ik heb hier verdorie zo geen zin in’

Het moederschap gaat niet altijd over rozen, zo bewijst Kim maar weer.

De party days heeft Kim Feenstra achtergelaten voor slapeloze nachten met baby Brooklyn. Ook dit weekend was het weer raak, en heeft Kim maar weinig kunnen slapen. Ze deelt haar struggles als kersverse moeder in een post op Instagram.

Wakker

“Het is midden in de nacht”, schrijft Kim bij een selfie van haar en kleine Brooklyn op Instagram. “In de verte hoor ik gejammer. Het geluid dat mijn kind produceert herken ik als geen ander. Ik stap uit bed en loop naar zijn kamer. Hij staat rechtop in bed en jumpt op en neer. 'Hallo mama's baby', fluister ik zachtjes. Ik heb mezelf aangeleerd om amper een woord met hem te wisselen als hij in de nacht wakker wordt. Des te eerder hij ook weer in slaap valt”, vertelt Kim.

“Ik til hem op en geef hem kusjes. God, wat ruikt hij lekker. Kon het maar in een flesje. Ik neem hem mee op ons grote bed en nestel hem lekker warm tegen mij aan. Hij zucht van tevredenheid en we vallen heerlijk in slaap…”

Luier

Eind goed al goed, dacht Kim, maar niets bleek minder waar. Niet veel later werd de mama opnieuw wakker gemaakt door Brooklyn, dit keer om een poepluier te verschonen… “Ik weet niet wie van mijn volgers allemaal ervaring hebben met het verschonen van een baby van bijna 1, maar dat is nogal een worsteling. Dat is alsof je een spartelende octopus moet leren stil te liggen”, legt het topmodel uit.

Het gaat van kwaad tot erger. “Het lijkt de goede kant op te gaan tot ik een semi bekend geluid hoor uit zijn hoek”, aldus Kim. “Oh nee hè? Hij gaat toch niet… te laat. Ik zit onder de kots, ik voel het in mijn haar, gezicht en ja, het bed is ook nat. Ik doe het licht weer aan en kijk naar een ongezellig tafereel. Kots zit overal behalve op hem. Dat scheelt dan weer. Positief blijven, maar ik heb hier verdorie zo geen zin in.”

Rust

Uiteindelijk besluit Kim maar om uit bed te gaan en haar dag te beginnen. “Even rust. We hebben er inmiddels al een hele zondag opzitten en hij pas net begonnen….” Aah!

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws