Hallo daar! Dit is de handsome vader van Dua Lipa

De zangeres heeft haar goede genen duidelijk niet van een vreemde.

Lees ook

Dat Dua Lipa er altijd uitziet om door een ringetje te halen, dat weten we. De stunning zangeres beschikt niet alleen over een gouden keeltje, maar is ook bijzonder knap. Enne, dat heeft ze duidelijk niet van een vreemde. De vader van Dua blijkt namelijk een behoorlijke hottie te zijn.

Muzikaal

Dua Lipa's vader, Dukagjin Lipa, komt oorspronkelijk uit Albanië en Kosovo. De 52-jarige vader heeft een tijdje in Londen gewoond, maar toen Dua elf was, keerde hij weer terug naar Kosovo. Waarom? Dukagjin is onderdeel van de Kosovose band Oda en treedt daar regelmatig op. Nu weten we dus waar Dua haar muzikale talent van heeft.

Dua Lipa erft niet alleen het muzikale talent van haar vader, maar ook de goede looks. Op Instagram plaatst hij regelmatig kiekjes van hem en zijn dochter en wauw, wat een knappe familie.

Gezin

Nu vraag je je natuurlijk af of Dukagjin al bezet is, en (helaas) dat is-ie. De rockster is al sinds 1995 getrouwd met de moeder van Dua Lipa, Anesa Lipa. Naast Dua hebben ze ook nog twee andere kinderen, Rina Lipa en Gjin Lipa.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook