Yes: Adele onthult wanneer haar nieuwe single uitkomt

'Easy On Me', heet het gloednieuwe nummer.

Onlangs maakten we al het nieuws bekend dat Adele na vijf (!) lange jaren finally weer met nieuwe muziek komt. Nu maakt de zangeres herself bekend wanneer we de eerste single van haar gloednieuwe album kunnen verwachten.

Nieuw album

Na vijf jaar radio silence is het eindelijk zover: Adele komt met een nieuw album én een concert in Las Vegas. Het nieuwe album heet Adele 4 en komt op 10 december uit, zo wist The Mirror vorige maand te vertellen. Het album zou eigenlijk al in september vorig jaar uitkomen, maar de coronacrisis gooide roet in het eten.

Met de albumtitel Adele 4 breekt de zangeres met haar eerdere albums, die ze vernoemde naar de leeftijd waarop ze de muziek heeft geschreven. Een big surprise is dit echter niet. Een paar jaar geleden liet ze in Carpool Karaoke met James Corden al weten klaar te zijn met de leeftijdstitels en haar volgende album gewoon Adele te willen noemen. And here we are

Easy On Me

Gelukkig hoeven we niet tot december te wachten om Adeles prachtige stem weer te horen. De zangeres onthult op Instagram namelijk dat haar gloednieuwe single Easy On Me dichterbij is dan we dachten. Het nummer komt namelijk op 15 oktober uit. In de teaser horen we al prachtige pianoklanken, dus wij kunnen niet wachten om de volledige versie te horen!

Benieuwd naar de nieuwe single van Adele? In onderstaand filmpje hoor je alvast een preview.

Beeld: BrunoPress | Video: Instagram

Laatste nieuws