Hilarisch: Bibi Breijman deelt hysterisch filmpje van dochtertje Teddy

Wat een schatje is het toch.

Lees ook

Bibi Breijman liet dochtertje Teddy maar héél even alleen, tot ze erachter kwam dat haar little girl een volledige performance uitvoerde in de paskamers van een winkel. “Ik was haar even uit het oog verloren”, deelt Bibi op Instagram.

Hilarische video

Voor sommige kinderen is het kwijtraken van je ouders in een grote winkel een nachtmerrie, maar dit geldt niet voor Teddy. De kleine meid is een heuse performer, ook wanneer moeder Bibi haar even uit het oog verliest.

“Ik was haar even uit het oog verloren, zij zichzelf blijkbaar niet”, schrijft Bibi bij de video van een dansende Teddy. Het duurt vervolgens niet lang tot de lach-emojis binnenstromen. “Wat een heerlijk kind”, “Zoooo geweldig” en “Ze kijkt ook niet geschrokken of betrapt. Ze gaat gewoon door met haar show. Te lief”, klinkt het in de reacties.

Toetje

Eerder deze week liet Bibi de harten van haar volgers al smelten met een foto van haar kleine meid. Bij de foto schreef Bibi: “Toetje!”

Ook haar volgers smulden van de lieve foto, in no time stroomden de lieve reacties binnen onder de post. “Wat een lekker toetje”, “Wat een lekker meisje hebben jullie toch!” en “Gelukkig daar is het dat heerlijke kleintje weer en haar mooie mams.” Lief!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook