It’s official: Adele showt nieuwe vriend op Instagram

Oeh la la!

De geruchten deden al een tijdje de ronde dat Adele een nieuwe man in haar leven heeft, maar nu heeft de zangeres het happy news zelf dan eindelijk bevestigd. Op Instagram deelt ze een cute kiekje samen met boyfriend Rich Paul.

Instagram official

Lange tijd was het stil rondom Adele, maar nu deelt de zangeres niet één, maar twee leuke nieuwtjes. Niet alleen komt ze dit jaar nog (!) met nieuwe muziek, ook heeft ze haar relatie met Rich Paul, de zaakwaarnemer van basketballer LeBron James, Instagram official gemaakt. Op Instagram deelt de zangeres een stunning foto in een strapless zwarte jurk met opvallende witte mouwen. Maarre, klik je twee keer op het pijltje naar rechts, dan zie je de eerste foto van Adele en Rick together. In de caption plaatst de zangeres een hartje. Zo lief!

Hoewel dit het eerste kiekje van het happy couple is dat Adele zelf deelt, werden de twee al eerder samen gespot. Adele en Rich werden namelijk afgelopen juli tijdens de NBA-finale tussen de Milwaukee Bucks en de Phoenix Suns samen op de kiek gezet. Het was toen al duidelijk dat de twee het érg gezellig samen hadden.

Scheiding

Adele maakte in september vorig jaar bekend dat ze na ruim zeven gelukkige jaren met ex-liefje Simon Konecki, de scheiding definitief te hebben aangevraagd. Die scheiding heeft de zangeres inmiddels achter de rug en het lijkt erop dat Adele het achter zich heeft kunnen laten. You go, Adele!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws