EOTBDD’s Jørney over relatie met Odim: ‘Ben een paar keer uit m’n slof geschoten’

De relatie tussen de twee kent volgens Jørney ups and downs.

De relatie tussen Odim en Jørrney kent redelijk wat ups and downs, maar uiteindelijk lijken de twee altijd weer bij elkaar te komen. In een eerlijk bericht op Instagram vertelt Jørney over de struggles die zij en Odim in de afgelopen periode hebben ervaren.

Tikkende tijdbom

Dat Odim en Jørney weer happy together zijn, blijkt uit de foto die de realityster vandaag op Instagram deelde. Bij de prachtige foto deelt de realityster echter een eerlijke beschrijving. “Ik ben iemand die in het dagelijks leven best heftig kan zijn en me kan ergeren aan dingen die onlogisch zijn, of niet gaan zoals ik wil dat ze gaan”, stelt ze.

“Nu ik zwanger ben, ben ik echt een paar keer uit mijn slof geschoten en heb ik soms moeite om me te beheersen… Dat zijn van die momenten dat er een tikkende tijdbom ontploft”, gaat Jørney verder.

Hormonen

Dat Odim en Jørney elkaar af en toe niet kunnen luchten of zien, is volgens de realityster geen geheim. Zo vertelt ze eerlijk dat ze soms enorm kan uitvallen tegenover haar lover. “Ik moet wel zeggen dat hij op zijn beurt ook irritant is, want hij gooit alles op mijn hormonen”, vult Jørney aan.

“We hebben inmiddels heel veel lelijke kanten van elkaar gezien, maar ook de extreem mooie kanten”, gaat ze verder. De mom to be sluit haar berichtje dan ook met een lieve boodschap af. “Ondanks dat ik hem soms achter het behang wil plakken en hij mij in de tuin wil begraven, is Odim mijn maatje, lover en de man met wie ik samen heel oud wil worden.” Lief!

Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws