Kim Kardashian onder vuur na bericht over Kanye’s album Donda

Een slordig foutje van de realityster...

Lees ook

Ondanks dat Kim Kardashian en Kanye West niet meer samen zijn, steunen ze elkaar nog altijd door dik en dun. Zo ook bij de release van het nieuwste album van Kanye: Donda. Kim postte op haar Instagram Stories screenshots dat ze het album aan het luisteren was. Oplettende volgers ontdekten daar echter iets opmerkelijks aan… Tragic!

Op mute

Zeg je Kim Kardashian, dan zeg je ook social media. Dagelijks post het Kardashian-telg foto's en video's op haar Instagram. Je zou dus verwachten dat ze het wel doorheeft wanneer ze een foutje maakt. Toch is niets minder waar, en laat ze zich behoorlijk kennen door haar bericht over Donda.

Op haar Stories deelde Kim namelijk screenshots waarop te zien is dat ze het album van haar ex-husband luistert. Toch wordt het knap lastig luisteren als je het geluid uit hebt staan. En wat denk je, op de Stories was te zien dat Kim het geluid hélemaal naar beneden had staan. Ondanks dat veel fans dit al snel in de gaten hadden, viel het kwartje bij Kim pas veel later. Ze verwijderde de foto's en voegde snel nieuwe toe met het geluid wél aan.

Hilarische tweets

Op Twitter maakten veel mensen hilarische opmerkingen over de situatie. Zo schrijft iemand: “Not Kim listening to Donda on mute.” Een andere fan zegt: “The way Kim Kardashian listening to Donda on mute got me wheezing.” Ach ja, met 249 miljoen volgers op Instagram is de kans groot dat een hele hoop mensen de Stories hebben gezien. Ai…

Bron: E! Online | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook