Denzel Slager over zwangerschap Famke Louise: ‘We hebben het er veel over gehad’

Denzel onthult dat hij en Famke heel graag een kindje wilden krijgen.

Lees ook

Denzel Slager en Famke Louise hielden hun relatie voor een lange tijd onder de radar, maar sinds een week is the word finally out. De twee verwachten een kindje samen en delen eindelijk wat details over hun relatie. Zo onthult Denzel dat de zwangerschap van Famke gepland was.

Kindje op komst

Een dag nadat Denzel en Famke hun relatie officieel bekend maakten, werd duidelijk dat de twee in verwachting zijn van een kindje. Veel volgers van het koppel vroegen zich af of de baby gepland was, dus daar schept Denzel via Instagram duidelijkheid over.

“Was het kindje gepland?”, vraagt één van zijn volgers tijdens een vragenrondje op Instagram. “Jazeker!”, antwoordt Denzel. “Het voelde heel goed allemaal… We hebben het er veel over gehad en al heel gauw gebeurde het. All glory to god.”

Vader worden

Dat Denzel een dad to be is, vindt het model behoorlijk spannend. “Het is geweldig! Wel heel erg spannend”, legt hij eerlijk uit. “Er gaat een hoop veranderen natuurlijk, maar ik kan niet wachten tot die kleine er is.”

Enne, dat hij in Famke een goede moeder ziet, moge duidelijk zijn. Op de vraag wat Denzel zo bijzonder vindt aan Famke geeft hij een ontzettend lief antwoord. “Famke is echt zo sterk. Ze heeft natuurlijk best veel over haar heen gehad and she's still here. Daarnaast is ze super zorgzaam, lief en denkt ze altijd eerst aan anderen voordat ze aan zichzelf denkt. Een echte powerwoman dus.” Awh!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook