Temptations Damian en Shirley leggen uit: zien de twee nog een toekomst samen?

Zullen de twee ooit weer een happy couple worden?

Damian en Shirley kennen we als koppel van Temptation Island VIPS. Deze ultieme relatietest zorgde voor een breuk tussen de twee, maar toch schoven de exen onlangs aan tafel in het nieuwe programma Eating with my Ex: Going Dutch. Zien Shirley en Damian nog een toekomst samen?

Niet zo gezellig

De hereniging tussen Shirley en Damian in het nieuwe programma van Discovery+ was allesbehalve gezellig. Na flink wat sneren, steken onder water en verhitte discussies leek het bij de derde gang van het diner gelukkig iets af te koelen aan tafel. Net op tijd, want het tweetal werd gevraagd of ze hun relatie nog een kans willen geven.

“Ik ben niet echt van plan om je morgen op te bellen”, zegt Shirley meteen tegen Damian. “Insgelijks”, antwoordt Damian.

Goed uit elkaar

Gelukkig kunnen de twee de hereniging wel positief afsluiten. “Er zijn wel dingen uitgesproken die ons dwars zaten. Niet alleen van mijn kant, maar ook vanuit haar kant”, legt Damian uit. “We zijn toch deel van elkaars leven geweest, misschien niet het beste deel, maar toch.”

“De periode met jou is een zwarte periode uit mijn leven”, grapt Shirley. “Damian en ik passen niet bij elkaar. Helemaal niet. Ik ben heel blij dat we allebei onze eigen kant op gaan en elkaar niet meer te hoeven irriteren.” Duidelijk!

Beeld: Discovery+ | Video: Eating with my Ex

Laatste nieuws