B&B Vol liefde-kijkers weten het zeker: ‘Zij horen bij elkaar’

Fans van de serie zien de liefde tussen dit koppel opbloeien.

Het gloednieuwe programma B&B Vol liefde is in volle gang en kijkers smullen van de ongemakkelijke momenten in de liefdesserie. Van echte liefde lijkt er nog niet echt sprake te zijn, maar volgens kijkers gaat dat bij dit koppel niet lang meer duren.

Vincent en Monique

De goedlachse Vincent is B&B-eigenaar in het prachtige Noord-Italië. Vrijgezel Monique vergezelt Vincent al vanaf dag één en lijkt steeds meer op haar plek in de B&B. De twee zijn ondernemend, hebben dezelfde interesses (lees: wielrennen) en lijken elkaar stiekem best wel leuk te vinden.

De chemie tussen Vincent en Monique is menig kijker niet ontgaan, aangezien op Twitter de reacties over het duo de boventoon voeren.

‘Zij horen bij elkaar’

Monique is echter niet de enige dame die op dit moment bij Vincent verblijft. Ook Marcella verblijft in de B&B en lijkt ook flink wat interesse in Vincent te hebben. Daar komt nog bij: de vierde dame moet de B&B van Vincent nog betreden.

Kijkers vinden echter dat de vierde dame helemaal niet meer hoeft te komen. “Nee Vincent… Monique it is. Cancel het ticket van nummer vier maar” en “Monique en Vincent: ik zeg geslaagd.”

Eén kijker weet het helemaal zeker. Zodra Marcella de villa verlaat, gaat er romantiek ontstaan. “Ik wil gewoon Vincent en Monique zien. Samen. Als ze Marcella uitzwaaien. En daarna romantische dingen”, klinkt de reactie op Twitter. To be continued…

Bron: Twitter | Beeld: B&B Vol liefde

Laatste nieuws