‘Sex and the City-reboot krijgt tweede seizoen’

Nu al het beste nieuws van de dag.

Terwijl we met smart wachten op de reboot van Sex and the City worden we plotseling verrast door nóg beter nieuws. Volgens insiders denken de producten van de SATC-reboot namelijk aan een tweede seizoen. En daarvan gaat ons hart stiekem een beetje sneller kloppen.

Eerste seizoen

De opnames van de reboot van de serie zijn in volle gang. And Just Like That, zoals de nieuwe serie heet, wordt – uiteraard – opgenomen in New York en ook draait de serie opnieuw om Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin Davis). Want hoe gaat het twintig jaar later met de dames uit de city that never sleeps?

Een insider liet aan Daily Mail weten dat het hoogstwaarschijnlijk niet bij één seizoen blijft. Het lijkt de producenten te lukken om een tweede seizoen te krijgen, en volgens de bron zou HBO hier zeer binnenkort een aankondiging van geven.

Reboot

Dat de opnames in volle gang zijn, lieten de SATC-actrices onlangs op Instagram weten. Veel laten de leading ladies er nog niet over los, maar dat we weer wat dichterbij de revival zijn is duidelijk. “And Just Like That…. We’re back!”, schreef Kristin op Instagram. Cynthia liet op Instagram weten dat de opnames van start zijn gegaan. “It was day one”, schreef zij bij dezelfde foto die ook Kristin plaatste. Hierop zien we de drie ladies voor het eerst weer als hun karakters Carrie, Charlotte en Miranda.

Ook Sarah Jessica liet het moment uiteraard niet aan zich voorbijgaan en deelde nog een behind the scene-kiekje. “Onto the next scene. While the camera moves.” Veelzeggend over het script was het niet, dus we zullen nog even moeten afwachten wat New York in petto heeft voor Carrie, Charlotte en Miranda.

In totaal kunnen we ons opmaken voor tien afleveringen van elk dertig minuten. Wanneer? Daar moeten we nog even op wachten. Maar een ding weten we: het gaat iconisch worden!

Bron: Daily Mail | Beeld: Sex and the City

Laatste nieuws