Sarah van Soelen over relatie met André Hazes: ‘Dit is voor altijd’

Love is in the air!

Lees ook

De relatie tussen André Hazes en Sarah van Soelen is no longer a secret. De twee zijn happily in love met elkaar en laten dat dan ook duidelijk merken op social media. Sterker nog, Sarah denkt dat André the one is, als we de foto in haar Instagram Stories moeten geloven.

Dit is voor altijd

Love is in the air! De band tussen Sarah en André liep uit op ware liefde en inmiddels heeft het tweetal zelfs samen een huisje gekocht. De twee doen praktisch alles samen en daarom besloot Sarah om vriendlief in het zonnetje te zetten met een schattige foto.

“Geen woorden nodig… Dit is voor altijd baby“, schrijft Sarah bij een foto waarop de twee elkaar innig knuffelen. Cute! De foto werd gemaakt tijdens een van de optredens van André in het Zomertheater. Flair legde de foto vast, je bekijkt 'm HIER.

Schoonmoeder

Sarahs schoonmoeder, Rachel Hazes, is meer dan blij met Sarah als haar schoondochter. “Ik ben dankbaar dat Sarah in Andrés leven is gekomen. Ook Dré heeft nu een heel andere uitstraling en kijkt heel gelukkig uit zijn ogen. Dat is ook echt zo. Deze uitstraling ken ik van mijn kind. Zo ken ik mijn zoon. En zo heb ik André, en dat is niet om nu negatief te doen over Monique, niet echt gezien toen zij samen waren”, zo vertelde Rachel aan Story.

Bron: Flair | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook