Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Netflix dropt trailer van The Kissing Booth 3

Eindelijk!

Kissing Booth

Fans van de Netflix-romcom The Kissing Booth, opgelet! Het derde deel van deze heerlijke zwijmelfilm laat niet lang meer op zich wachten. Sterker nog, Netflix heeft de trailer van de film gedropt! Nog even en dan weten we hoe de romance tussen Elle en Noah afloopt. Yes!

Verhaal

Het tweede deel van The Kissing Booth stond pas een week op Netflix toen bekend werd dat er een deel drie zou komen. Wat we in het derde deel allemaal kunnen verwachten?

Als je The Kissing Booth film 1 en 2 hebt gezien, weet je dat Elle en Noah een behoorlijke chemistry hebben. Toch wordt het leven wat moeilijker als Noah honderden kilometers verderop gaat studeren. Aan het eind van de tweede film komt Elle dan ook voor een lastige keuze te staan: kiest ze voor Harvard om bij haar grote liefde te zijn of volgt ze haar bestie Lee naar Berkeley?

Trailer

De trailer belooft veel goeds voor de derde film in de populaire reeks. We zien veel romance, plezier, maar ook lastige momenten voor Elle voorbij komen. Ook bevestigt Netflix de releasedatum. Vanaf 11 augustus zal The Kissing Booth 3 te zien zijn. We herhalen: augustus! Dat is iets meer dan een maand, wat betekent dat we kunnen gaan aftellen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Bekijk hieronder alvast de trailer.

Lifestyle
  • Netlifx, YouTube