Zien: baby belly van EOTBDD’s Jørney is al goed zichtbaar

De EOTBDD-ster is samen met Odim in verwachting van een kindje.

Lees ook

Gister maakte EOTBDD-ster Jørney in een YouTube-video bekend dat zij samen met Odim in verwachting is van een kindje. Jørney is al een tijdje zwanger en heeft inmiddels al een flinke baby belly.

In verwachting

“Wat rondgaat over mijn zwangerschap is waar”, deed Jørney gister uit de doeken in een vlog op haar YouTube-kanaal. “Ik ben nu al een tijdje zwanger en de reden dat ik het niet heb verteld is dat ik in alle rust samen met Odim goed wilde nadenken over welke beslissing wij gingen nemen en wij niet in een sociale media-gijzeling terecht wilden komen.”

De EOTBDD-original vertelt dat ze niet beïnvloed wilde worden door meningen of oordelen op social media. “We zijn samen tot de conclusie gekomen dat we het graag willen houden en zijn er toch best wel blij mee.”

Babybelly

Ondanks dat Jørney nog niet precies weet hoe de toekomst met de kleine eruit gaat zien – zij en Odim zijn namelijk op dit moment niet meer samen – kijkt ze er naar uit om de baby te verwelkom. “Ik ben zo blij met de baby. Het is zo bijzonder dat een mens een klein mensje kan maken. Het is supermooi, een zwangerschap. Ik ga nu vooral van mijn zwangerschap genieten, van de mensen om me heen genieten en we gaan er iets moois van maken.”

Jørney is inmiddels al een tijdje in verwachting en heeft hierom al een flinke baby belly. Love Reality deelt op Instagram een foto van de trotse mommy to be waarop haar buik duidelijk te zien is. En wauw, wat ziet ze er prachtig uit!

Bekijk de foto HIER bij Love Reality.

Bron: Love Reality | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook