Ooh la la: Prince Charming is op zoek naar nieuwe prins voor seizoen 2

Heb jij jouw prins op het witte paard nog niet gevonden? Dan zijn ze op zoek naar jou!

Twaalf knappe mannen, een toplocatie en het nodige drama waar je weer van gaat smullen: Prince Charming staat weer op het punt om te beginnen. Maar niet voordat de makers een nieuwe prins hebben gevonden.

Single en op zoek naar ware liefde?

Goed nieuws voor alle single mannen van Nederland: er komt een tweede seizoen van Prince Charming én ze zoeken nog de leukste prins van de Lage Landen. Voordat je ter paard allemaal leuke mannen mag ontmoeten, moet je wél aan een aantal dingen voldoen. Zo schrijft RTL in een persbericht: “Ben jij ervan overtuigd dat jij de ultieme prins op het witte paard bent? Of ken jij iemand die alles op de rit heeft, maar nog steeds op zoek is naar ware liefde? Geef je dan op!” Easy peasy, toch? Aanmelden doe je hier.

Zodra je eenmaal door de selectieronde bent, dan staat er een glansrijke toekomst met (hopelijk) een heel leuke man en een happily ever after op je te wachten. Enne, Videoland geeft je in onderstaande video alvast een voorproefje hoe dat gaat zijn!

Seizoen 1

In het vorige seizoen van Prince Charming zagen we Marvin Wijnans naar Italië vliegen om op zoek te gaan naar zijn grote liefde. De Amsterdamse Marnix werd uiteindelijk gekozen, maar bij aankomst in Nederland werd het sprookjesboek toch dichtgeslagen. Gelukkig heeft Marvin alsnog zijn ware liefde gevonden, want finalist Ferdi bleek zijn match made in heaven te zijn. Hopelijk schiet Cupido bij de tweede Prince Charming ook raak!

Bron: Videoland | Beeld: Prince Charming, Instagram

Laatste nieuws