Bridget Maasland reageert op geruchten rondom nieuwe vlam

De actrice is klaar met alle geruchten in de media.

Lees ook

Onlangs onthulde Bridget Maasland in haar eigen podcast Bridget and Friends: chickchat dat ze een succesvolle date had gehad. Een paar weken later werd al duidelijk dat deze nieuwe vlam een blijvertje is en dat is ook de media niet ontgaan. Bridget reageert nu voor het eerst op alle speculaties die in de media voorbij zijn gekomen.

Golddigger

In RTL Boulevard vertelt Bridget openhartig over haar nieuwe vlam, Christian. De presentatrice legt uit dat ze alle geruchten over haar nieuwe vriend maar 'belachelijk' vindt. “Vorige week was ik nog aan het daten met 'vastgoed-magnaat', gisteren was het een 'armoedzaaier' en was hij een 'golddigger'”, zo vertelt Bridget.

De blondine besloot daarom om voor eens en altijd duidelijkheid te scheppen. “In het echt is het gewoon een makelaar in kantoorpanden en niet meer of minder”, aldus de presentatrice. Duidelijk!

Insta-official

Vorige week moesten we het nog doen met een geheimzinnige foto van de arm van Christian, maar inmiddels staat hij volledig op de Instagram-feed van Bridget. De twee genoten gisteravond van een hapje eten buiten de deur. De opening van de restaurants en de liefde werd door het tweetal overduidelijk goed gevierd. “Datenight”, schreef de RTL Boulevard-presentatrice bij de foto, gevolgd door flink wat hartjes. Cute!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook