Ook déze EOTBDD-ster ziet een OnlyFans-carrière wel zitten

Net zoals Lesley zal ook deze EOTBDD-ster binnenkort op het steamy platform te zien zijn.

Dat de deelnemers van Ex on the Beach: Double Dutch niet bang zijn om gefilmd te worden tijdens hun steamy momenten, moge duidelijk zijn. Het lijkt erop dat deelneemster Shirley de smaak te pakken heeft. De realityster kondigt namelijk aan dat ook zij binnenkort op OnlyFans te vinden is.

Account

Naast Lesley staat Shirley dus ook wel open voor een carrière als OnlyFans-creator. In gesprek met YouTuber Nick Eshuis vertelt de blondine dat ze binnenkort van plan is om een account aan te maken op het platform. “Ja hoor, zeker weten!”, zegt Shirley wanneer Nick vraagt of ze OnlyFans zou willen aanmaken.

Lesley, die ook bij het interview aanwezig is, grapt dat de twee dan mooi samen content kunnen maken. “Gaan we samen foto's maken. Dat is top!”, stelt Lesley voor.

Toekomst

Lesley maakte vorige maand al bekend dat ze vanaf heden op het steamy platform te vinden is. Via Instagram Stories deelde de beauty een foto van zichzelf in een pikante outfit. “Klik op de link in mijn bio om te abonneren op mijn OnlyFans”, stond er bij haar bericht. “Ik wacht daar op je.”

“Ik heb er al heel veel vraag naar gekregen”, vertelde Lesley tegen RumagTV. Toch moest de beauty hier nog wat nachtjes over slapen. “Ik moet daar nog wel even heel goed over nadenken. Ex on the Beach is natuurlijk al iets wat je toekomst beïnvloedt. OnlyFans is helemaal een ding wat nog niet door iedereen geaccepteerd wordt.” Aha!

Bron: Youtube (Nick Eshuis) | Beeld: EOTBDD

Laatste nieuws