EOTBDD’s Shani en Davey over toekomstplannen: ‘Al een tijdje op zoek naar een huis’

Ook geven de twee duidelijkheid over hun 'trouwplannen'

Lees ook

Na de allerlaatste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch werd duidelijk dat Shani en Davey een happy couple zijn. De twee laten er geen gras over groeien, aangezien de plannen om samen te wonen al een tijdje op tafel liggen en er in de afgelopen week zelfs een foto van een verlovingsring werd gedeeld. In een vragenrondje op Instagram vertelt Shani hier openhartig over.

Uit de hand gelopen

In een geheimzinnige video op Instagram Stories zagen we Davey een verlovingsring om de vinger van Shani schuiven. “She said yes”, was de tekst bij de video. Het duurde vervolgens niet lang tot het nieuws heel het internet over ging. Logisch, want het koppel is nu eenmaal nog niet heel lang samen.

Uiteindelijk bleek de Insta-post van het tweetal om een grapje te gaan. Hoewel het koppel allebei niet had verwacht dat het zo erg opgepikt zou worden door de media, kunnen Shani en Davey enorm om het grapje lachen, zo liet Shani weten via Instagram. Toch heeft het tweetal, behalve trouwen, behoorlijk wat serieuze dingen op de planning staan.

Samenwonen

Via Instagram laat Shani namelijk weten dat het koppel enorm graag wil samenwonen. “Wij zijn zeker van plan om samen te gaan wonen. We zijn al een tijdje op zoek naar een huis”, begint Shani. De beauty laat vervolgens weten dat zij en Davey nog geen huis gaan kopen, maar juist willen huren. “Het gaat nog niet zo makkelijk, maar dat is zeker het plan.”

Ook zijn veel volgers benieuwd hoe Shani het vindt om 'bonusmoeder' te zijn, aangezien Davey al een kindje uit een eerdere relatie heeft. “Ik vind het geweldig dat Davey een kind heeft! Zo heb ik er ook een kindje bij, zonder dat ik er zelf iets voor heb moeten doen. En ik hou van dat jochie.” Cute!

Bron: Love Reality | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook