EOTBDD’s Isidora over huidige situatie met Sander: ‘Hij is dood voor mij’

Aiii...

Lees ook

Isidora maakte haar intrede in Ex on the Beach: Double Dutch als de ex-lover van Sander, maar helaas ging haar deelname aan het programma niet alleen maar over rozen. De beauty kreeg het flink aan de stok met Sander en kreeg meerdere malen ruzie in het programma. Aan Grazia vertelt Isidora hoe het nu met haar en Sander gaat.

Gevoelens voor Sander

De twee zagen elkaar in Nederland wel zitten, maar van een echte relatie is geen sprake geweest. Toch was Isidora benieuwd of er meer in zat, dit is dan ook de reden waarom ze meedeed aan het programma. Zonder verwachtingen maakte ze haar intrede in de villa, maar dat kwam haar echter duur te staan.

“Tijdens de eerste momenten in de villa heeft Sander aan mij verteld dat hij mij beter wilde leren kennen”, begint Isidora. De twee hadden een gezellige eerste nacht samen, maar de volgende dag was er weinig romantiek te bespeuren. “Maar na die nacht wilde hij mij helemaal niet meer beter leren kennen.” Het duurde vervolgens niet lang tot de twee enorme ruzie kregen.

Tablet of Terror

En jawel, Ex on the Beach kennende, maakte de Tablet of Terror gebruik van deze situatie. Sander en Isidora moesten na hun fikse ruzie samen op date. “We hadden ruzie gehad en daarna hadden we een date”, begint Isidora. De beauty benadrukt vervolgens dat zij en Sander in de tussentijd gelukkig goed hebben gepraat.

“Dit is niet helemaal uitgezonden. Maar geloof mij: als we niet hadden gepraat, dan was ik echt niet zo vrolijk geweest”, lacht de realityster. Isidora legt uit dat zij en Sander samen besproken dat een relatie er op dat moment niet in zat. “Je weet natuurlijk niet hoe de toekomst zal verlopen, maar we hebben tijdens EOTB besproken dat we gewoon vrienden kunnen blijven.”

Gedoe in Nederland

Ook toen Isidora in de laatste aflevering van het MTV-programma vroegtijdig de villa moest verlaten leek haar band met Sander prima in orde, de twee gaven elkaar zelfs een knuffel en een kus. Eenmaal in Nederland zette het contact nog even voort. “Ik heb na het programma een paar keer contact met hem gehad, want mijn gevoel voor hem was niet zomaar weg”, legt Isidora uit.

Het moge duidelijk zijn dat een romance vervolgens uit bleef, aangezien Isidora over de huidige situatie met Sander geen goed woord te zeggen heeft. “Helaas heeft hij in Nederland een paar dingen geflikt wat mij heel erg veel pijn heeft gedaan. De uitspraken die hij tijdens EOTBDD deed, meende hij echt niet. Hij heeft mij gewoon bewust pijn gedaan.” Of het ooit nog goed komt tussen de twee? Daar lijkt het niet op.

“Het is voor altijd klaar. Sander en ik zullen nooit meer contact hebben. Hij is echt hartstikke dood voor mij.” Aiii…

Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook