New couple alert: dit is de nieuwe liefde van Gaby Blaaser

De twee genieten van een vakantie op het zonovergoten Ibiza.

Gaby Blaaser geniet momenteel van een vakantie op het Spaanse eiland Ibiza. Via Instagram deelt de beauty flink wat foto's van haar tripje naar het buitenland, maar haar mysterieuze reisgenoot blijft buiten beeld. De man in kwestie neemt dit echter iets minder nauw en deelt flink wat liefdevolle foto's op Instagram Stories.

Danny Volker

Na haar deelname aan De Bachelorette bleef de liefde voor Gaby voor een lange tijd uit. Ook besloot de beauty dit voor zichzelf te houden, aangezien haar deelname aan het datingprogramma flink wat teweeg had gebracht. Na het tv-programma lag het date-leven van Gaby onder een vergrootglas, en dat is iets wat de actrice niet graag heeft.

Een aantal dagen geleden is Gaby vertrokken naar het Spaanse eiland en deelde ze hier en daar wat zonnige kiekjes van haar vakantie. Haar reisgenoot bleef buiten beeld, maar een mysterieuze mannenhand én zijn naam werd wel gedeeld in de Instagram Stories van Gaby. Personal trainer Danny Volker is de man met wie Gaby op dit moment vakantie viert!

Liefdesvakantie

Maarre, zijn de twee als vrienden of als koppel op vakantie? Het roddelaccount van Life of Yvonne besloot duidelijkheid te geven. Yvonne wist te achterhalen dat de personal trainer iets meer van zich liet zien op social media. Zo deelde hij gisteravond een foto van zichzelf, gehuld in een fancy outfit, met de tekst dat hij klaar is voor het avondeten. Bij dit berichtje deelde Danny een emoji met flink wat hartjes. Oftewel, date night!

Behalve dat Danny personal trainer is en flink wat uurtjes spendeert in de sportschool, weten we maar weinig over hem. De twee delen in ieder geval dezelfde passie, aangezien ook Gaby regelmatig in de gym te vinden is.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws