EOTBDD’s Shirley over Robin: ‘Hij is zeker relatiemateriaal’

Zal er iets opbloeien tussen de twee?

Lees ook

Shirley maakte onlangs haar entree in de Ex on the Beach: Double Dutch-villa als de ex van Robin. Hoewel de twee in het verleden slechts een korte fling hadden, lijkt het erop dat er nu meer kan ontstaan tussen de twee…

Fling

Robin had al een tijdje een oogje op Shirley toen hij besloot haar een bericht te sturen via Instagram. De twee wisselden nummers uit en uiteindelijk besloten ze een keer af te spreken. Helaas bleef het er daarbij: “Daarna heb ik nog wel geprobeerd met haar af te spreken, maar toen kreeg ze een relatie en is het niks meer geworden”, blikt Robin terug met MTV.

“We hadden een heel leuke avond, maar ik vond toch toen mijn ex nog leuker”, geeft Shirley toe. “Daardoor had ik hem (Robin, red.) geen kans gegeven.”

Romance

Nu de twee allebei meedoen aan EOTBDD, zou er wellicht toch nog wat op kunnen bloeien. “De aanhouder wint”, lacht Robin. “Ik hoop dat ik hier een leuke tijd met haar heb. Die ene keer dat ik haar gezien heb, heb ik haar niet goed leren kennen. Zij mij ook niet. Ik hoop dat ze me hier goed leert kennen en dan weet ze meteen wat ik in me heb. Ik ga in elk geval mijn best voor haar doen.”

Maar zal Shirley ook openstaan voor Robins avances? “Ik denk zeker wel dat hij relatiemateriaal is. Ik weet nog niet zo zeker of hij dat voor mij is, maar hij is wel echt een goede jongen. Ik zie wel hoe het loopt”, concludeert Shirley. Hmmm…

Bron: MTV Nederland | Beeld: EOTBDD | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook