Oh no: makers Bridgerton in de clinch met omwonenden set

De filmset moet worden verplaatst.

Lees ook

Met een tweede seizoen van Bridgerton in de maak en zelfs een derde en vierde (!) seizoen in het verschiet, hebben we genoeg drama om naar uit te kijken, maar het lijkt erop dat we nog wel even moeten wachten op een nieuw seizoen, want er zijn wat problemen op de filmset.

Vertraging

De opnames van de nieuwe seizoenen zouden namelijk onder andere plaatsvinden in Sunninghill Park, waar twee landhuizen gebouwd zouden worden, evenals een winkelcentrum en theehuis. Daarnaast wilden de makers ook het oude huis van Prince Andrew gebruiken in Berkshire.

Het kostte de producenten veel tijd om hier een geschikte plek voor te vinden en nét nu deze gevonden leek, stuitten de makers op weerstand.

Omwonenden

De set zou namelijk zo'n vijf jaar in het park moeten blijven staan, maar daar zijn omwonenden het niet mee eens. Buurtbewoners hebben er dus een stokje voor gestoken, waardoor de makers van de serie op zoek zullen moeten naar een andere locatie.

Echter is hier nog wel even tijd voor, omdat deze locatie pas in het derde en vierde seizoen gebruikt zou gaan worden. “Het idee was om de locatie voor het derde en vierde seizoen te gebruiken, dus er is nog wat ademruimte”, zo liet een bron weten. Hmm.. hopelijk zorgt dit niet voor verrtaging!

Bron: SerieTotaal | Beeld: Bridgerton

Laatste nieuws

Zie ook