BERICHTJE! Dit zijn de Islanders van het nieuwe seizoen Love Island

Maak kennis met deze tien knappe singles.

Berichtjeeee! Love Island gaat op 24 mei van start. Hoog tijd dus om kennis te maken met de eerste tien singles die onder de Spaanse zon op jacht gaan naar hun nieuwe liefde. Zit je er klaar voor?

Yasmin

De 26-jarige Yasmin werkt als weddingplanner in Nederland en op Ibiza. Yasmin is een zelfverzekerde lady die trots is op haar eigen lichaam. Met haar Braziliaanse roots kan haar temperament in een relatie nog wel eens naar boven komen. In het verleden had Yasmin vriendjes die vreemdgingen, waardoor ze nu binnen no-time jaloers kan worden. Hoog tijd om een betrouwbare, liefde en avontuurlijke man tegen het lijf te lopen.

Yasmin

Morris

De 26-jarige Morris is rechtenstudent en werkt als barman. Met zijn good looking ogen, lach en lichaam heeft hij aan vrouwen geen gebrek. Toch is hij naar eigen zeggen nog nooit echt verliefd geweest. Tijdens Love Island hoopt hij iemand te vinden die zijn beste maatje kan worden. Hij valt op vrouwen met donker haar, maar het karakter is minstens zo belangrijk.

Morris

Nina

De 23-jarige Nina heeft al meerdere missverkiezingen gewonnen, en dat vinden wij gezien haar prachtige looks niet gek. Hoewel ze overkomt als een glamorous type, maak je haar naar eigen zeggen het gelukkigst met een frietje met. Nina zoekt een guy die eerlijk is en haar dromen ondersteunt.

Nina

Job

De 23-jarige Job is werkzaam als model en is niet vies van een feestje. Behalve zijn looks houdt Job ook van een goed gesprek. Waar hij echt op valt? Een knappe, intelligente blondine met ambities.

Job

Rowenna

De 21-jarige Rowenna is dansdocent en staat hierom regelmatig midden op de dansvloer. Rowenna heeft tot op heden haar prins op het witte paard nog niet gevonden, maar aan haar moves zal het in ieder geval niet liggen. Ze weet wat ze wil in het leven, dus ze zoekt een man die een beetje tegengas kan geven. Enne, misschien vindt ze deze guy wel in de Love Island-villa.

Rowenna

Jim

De 24-jarige Jim is te omschrijven als een grappige en lieve teddybeer. Hij is op zoek naar een natural beauty met een mooie lach. Jim weet wat hij wil in het leven, dus een vrouw met ambitie is dan ook zeker een eis.

Jim

Minn

De 24-jarige Minn komt uit Rotterdam en is niet vies van een feestje. Ze werkt als stagemanager en is naar eigen zeggen een sociaal dier. De half Thaise Minn is op zoek naar een serious relationship, maar houdt ook van gekkigheid en gezelligheid. Wachten tot een man op haar afstapt? Daar doet ze niet aan. “Het is 2021: een vrouw mag ook op een man afstappen.”

Minn

Ali

De 23-jarige Ali is een charmante en mysterieuze casanova. Als cocktailshaker krijgt hij genoeg aandacht, hij weet dus wel hoe hij een vrouw moet inpakken. Tot nu toe weten de vrouwen in Ali’s leven zijn aandacht niet vast te houden. Hij is op zoek naar een loyale, lieve vrouw met wie hij iets kan opbouwen en knapt af op bitchy of jaloers gedrag. Hij heeft een enorme zwak voor blonde vrouwen met mooie ogen. Hmm…

Ali

Rosa

De 23-jarige Rosa ziet er altijd tiptop verzorgd uit. Het is voor haar dan ook belangrijk dat een man er tot in de puntjes verzorgd bij loopt. De blondine is zelfverzekerd en vindt het belangrijk dit ook uit te stralen. Ze is naar eigen zeggen kieskeurig, dus gaat er een man in de villa aan haar eisen voldoen?

Rosa

Joey

De 25-jarige Joey is een handsome grappenmaker die op zoek is naar iemand die hem zenuwachtig maakt. Zijn droom? De vrouw tegenkomen die hij als de toekomstige moeder van zijn kinderen ziet. Enne, dan het liefst een meisje met donker haar, blauwe ogen en mooie billen. Echt verliefd is Joey nog nooit geweest. Gaat dit dan misschien in de Love Island-villa voor het eerst gebeuren?

Joey

Beeld: Videoland

Laatste nieuws