6 cadeautips om je beste vriendin mee te verrassen

Zet je bestie in het zonnetje met deze budgetproof cadeaus.

Lees ook

Is je bff binnenkort jarig of verdient hij of zij het om in het zonnetje te worden gezet? Dan is het present time! Om het je iets gemakkelijker te maken, zetten wij zes creatieve cadeautjes voor je op een rij om je beste vriendin mee te verrassen – zonder dat je heel erg diep in de buidel hoeft te tasten. Fun times gegarandeerd.

1. Trakteer op een bezoekje aan het terras

We hebben even zonder gemoeten, maar inmiddels kunnen we weer het terras op! En wat is er nu fijner dan een middag met je bestie op het borrelen? Reserveer een tafeltje voor twee en neem je vriendin vervolgens als verrassing mee naar jullie favo terras. Trakteer haar op een koffie, een lunch of een borrel. Wedden dat ze dit leuk vindt.

2. Persoonlijk cadeautje

Jij en je bff hebben hoogstwaarschijnlijk tig leuke foto's samen. Deze foto's pronken op je Instagram-feed, maar hangen eigenlijk nergens in huis. Door je beste vriendin een gepersonaliseerd cadeau te geven, zal dit altijd bijzonder blijven. Zo kun je bij Personello een fotokussen laten bedrukken. Je ontvangt uiteindelijk een kussen met jullie eigen foto erop. De bank of het bed van je bff heeft er nog nooit zo gezellig uitgezien.

3. Kleur in huis

Werkt jouw bestie vanuit huis? Kies er eens voor om haar huis op te fleuren met een prachtige bos bloemen. Scoor een bos op de markt, bij de supermarkt of bestel het online. Nog leuker: breng ook een bezoekje aan de kringloop en ga op jacht naar een mooie vaas. Zo kan je bff de bos bloemen gelijk in huis zetten.

4. Douchespullen

Niets is fijner dan douchen met heerlijk ruikend doucheschuim of een luxe haarmasker. Weet je dat je bff dit niet zo snel voor zichzelf zal aanschaffen? Kies er dan voor om wat heerlijke doucheproducten voor haar aan te schaffen. Hier gaat ze sowieso van genieten.

5. Borrelavond

Zijn jij en je bestie niet vies van een borrel? Verras je beste vriendin dan eens met een speciale borrelavond. Sla bijvoorbeeld wat verschillende drankjes in om samen cocktails te gaan maken. Ook een zelfgemaakte wijn- of speciaalbierproeverij kunnen fun times bezorgen. Enne, vergeet uiteraard niet om wat lekkere snacks in huis te halen.

6. Samen op pad

Gaan jij en je beste vriendin vaak samen op pad, maar doen jullie niet veel anders dan wandelen, eten, drinken en shoppen? Kies er dan eens voor om een andere activiteit te gaan doen. Zo kun je samen een nieuwe sport proberen, een cursus volgen, een bootje huren of een scootertocht maken. Verras je bff met één van deze activiteiten, aangezien ze dit hoogstwaarschijnlijk echt niet zal verwachten. En dat is juist heel leuk!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook