Wil je zien: Ben Affleck loopt blauwtje op datingapp maar laat het er niet bij zitten

Aiii...

Ben Affleck is single en totally ready to mingle. Inmiddels wordt hij steeds vaker aan de zijde van zijn knappe ex-vriendin Jennifer Lopez gespot, maar daarvoor was de acteur flink aan het swipen op datingapp Raya. Enne, daar liep-ie een behoorlijk publiekelijk blauwtje op…

Raya

Waar wij gewone mensen het moeten doen met datingapps als Tinder, Happn en Bumble, zit de elite heerlijk naar links en rechts te swipen op Raya. Deze app kun je helaas niet zomaar downloaden, je moet een uitnodiging krijgen om lid te kunnen worden. En zelfs dan is het nog maar de vraag of je door de screening heen komt. Maarre, kom je erdoorheen, dan heb je ook wat. Zo heeft Monica Geuze haar vriend Robbert Kroese via Raya leren kennen, wat toch een behoorlijk succesverhaal is gebleken, aangezien ze onlangs samen een huis hebben gekocht.

Helaasch liep een Raya-avontuurtje voor acteur Ben wat anders af. Als bekend persoon is het natuurlijk maar net de vraag of iemand alleen maar met je matcht voor de fame of oprecht geïnteresseerd in je is. Daarnaast word je om de haverklap voor catfish aangezien, zo was ook bij Ben het geval.

Bekende match

Hoewel de kans vrij klein is dat je – na alle wachtlijsten en screenings – een catfish tegenkomt op Raya, had Nivine Jay toch haar twijfels toen ze matchte met de Gone Girl-acteur. Op TikTok deelt ze haar verhaal. “Denkend aan die keer dat ik met Ben Affleck matchte op Raya en ik dacht dat het een nep-account was en hem dus ontmatchte”, begint ze op het nummer van 'Waking Up in the Morning'.

Maar dat is nog lang niet alles. Ben laat het er namelijk niet bij zitten dat zijn match met de bloedmooie Nivine ineens verdwenen is. “Vervolgens stuurde hij me een filmpje op Instagram”, klapt de beauty uit de school. Niet veel later verschijnt Ben in beeld: “Nivine, waarom heb je me ontmatcht? It's me.” Waaah!

‘It’s me’

Waar bij de een de nekharen recht omhoog gaan staan bij het horen van de woorden 'it's me', liggen anderen rollend over de vloer na het zien van Bens ultieme poging om Nivine voor zich te winnen. “Hij zij jouw naam! Girl, dit moet je meenemen naar al je toekomstige sollicitaties”, grapt iemand.

“De manier waarop hij 'it's me' zei… mijn ziel zou mijn lichaam hebben verlaten”, reageert een ander op de video. Enne, dat gevoel komt Nivine maar al te bekend voor. “Confirmed, mijn ziel heeft mijn lichaam verlaten.” Hi-la-risch.

@nivinejay

Sorry Ben 🥺🥱 #raya #benaffleck #dating #fyp

♬ original sound – Amir Yass

Beeld: BrunoPress | Video: TikTok (Nivine Jay)

Laatste nieuws