Topless Maxime Meiland maakt de tongen los

De haatreacties stromen al snel binnen.

Lees ook

Onlangs verraste Maxime Meiland haar volgers al met een eerste foto van haar babybuikje, maar met haar meest recente kiekje op Instagram weet ze de tongen pas écht los te maken.

Topless foto

Dat Maxime een bloedmooie vrouw is, dat valt niet te ontkennen. Met haar blonde coupe, blauwe ogen en freckles heeft ze een prachtige natural look. De Chateau-ster tilt deze natuurlijke look naar een nieuw niveau door wat skin te laten zien in haar nieuwste kiekje. Tel daar een natuurlijke lichtinval bij op en je hebt een prachtige foto.

Veel kritiek

De blondine laat de foto voor zichzelf spreken en voegt er geen caption aan toe. Haar volgers hebben echter wel het een en ander te zeggen onder het topless kiekje. “Jemig, wat zie je er oud uit zo. Verder mooie foto, alleen dit viel me op”, schrijft iemand. Anderen toveren de comment section om tot een klaagmuur over de Meiland-telg. “Ga je kind maar eens opvoeden in plaats van plaatjes van jezelf plaatsen. Vreselijk kind”, valt er onder de foto te lezen. “Mooi van buiten, slecht van binnen. Jammer”, “Iets liever voor jouw ouders zijn” en “Mooie foto van een kleuter”, klinkt het verder.

Gelukkig zijn er ook genoeg volgers die het voor Maxime opnemen. “Maxime, trek je niks aan van die mensen hoor. Zijn gewoon jaloers”, steekt een volger haar een hart onder de riem. “Ik hoop dat je je niks aantrekt van al dat negatieve commentaar. Wat een gezeur. Ik vind je heel leuk en moet altijd erg lachen om jullie”, schrijft een ander.

Ook zijn er genoeg volgers die Maximes topless foto weten te waarderen. “Beauty“, “Prachtige foto!” en “Mooi lekker topless Maxime”, valt er in de comments te lezen. Ook BN'ers als Anna Nooshin, Fabiola Volkers en Wendy van Dijk reageren dat ze de foto van de Chateau-ster prachtig vinden.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook