Whut: EOTBDD’s Sander geeft alcohol de schuld van heftige entree in het programma

'Ik was daar heel erg dronken.'

Lees ook

In de nieuwste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch maakt Sander aka Tattoo Elvis zijn intrede in het programma. De zelfverzekerde Sander wist meteen een flinke indruk achter te laten. En dit had alles te maken met – ja echt – een te grote hoeveelheid aan alcoholische versnaperingen.

Zenuwen wegdrinken

De alcohol de schuld geven van je ietwat onhandige acties: Sander maakt zich er schuldig aan. In gesprek met RUMAG bespreekt hij de opvallende uitspraken die hij bij zijn aankomst in EOTBDD maakte. Zo stelde hij zichzelf voor als de knapste man van de villa en was er aan zelfvertrouwen geen gebrek. Ook kwam hij random in het programma, aangezien er helemaal geen ex-vriendin van hem in de villa aanwezig was.

Waarom Sander deze uitspraken maakte? “Ik was daar heel erg dronken”, begint hij. “Ik was erg zenuwachtig en wilde dat even wegdrinken, maar dat werd iets te veel. Ik hoorde ook pas op het allerlaatste moment dat ik zonder ex binnen zou komen. Ik wilde even mijn stempel neerzetten, vol gas binnenkomen.”

Plottwist

Dat Sander zonder ex-vriendin op het eiland zijn intrede maakte in het programma, was een plottwist waar we niet op gerekend hadden. Als we Sander mogen geloven gaat hij voor flink wat drama in de villa zorgen.

“Er gaan nog wel wat dingen gebeuren”, laat hij los in de YouTube-video. Wat er precies gaat gebeuren, daar is hij niet helemaal duidelijk over. Wel maakt Sander duidelijk dat hij en Dusty niet door één deur kunnen. “We zijn niet de beste vrienden en dat zullen we ook nooit worden.” Aiii…

Beeld: Ex on the Beach: Double Dutch, Instagram | Video: RUMAG

Laatste nieuws

Zie ook