Jaimie Vaes over gedrag Lil’ Kleine: ‘Ik sta niet altijd achter zijn keuzes’

'Als iemand tegen hem ingaat, dan gaat hij er vol overheen.'

Lees ook

We kennen Lil' Kleine aka Jorik Scholten als een rebels type. Door zijn berichten op Instagram verschijnt de rapper niet altijd even positief in de media – en daar heeft zijn grote liefde Jaimie Vaes een duidelijke mening over.

Onhandige keuzes

Dat Jorik regelmatig in de media verschijnt vanwege zijn opvallende berichtjes op Instagram is geen nieuws. En hoewel Jaimie op Jorik en zijn rebelse kant gevallen is, staat ze niet altijd achter de wilde capriolen die hij uithaalt. In de YouTube-serie Open Kaart vertelt Jaimie haar kant van het verhaal.

“Ik sta niet altijd achter de keuzes die hij maakt”, begint ze. “Hij is toch een beetje een enfant terrible, en dat past ook wel bij zijn imago. Het werkt gewoon voor hem als persoon en als artiest.”

Tripje naar Dubai

Zo legt Jaimie uit dat ze in het begin van haar relatie met Jorik vooral gezien werd als 'de vriendin van'. Inmiddels zien we Jaimie al lang niet meer als de vrouw van Jorik en timmert ze zelf lekker aan de weg. Met inmiddels een eigen realityserie en haar plannen voor een huidverzorgingslijn kijkt ze anders naar de beslissingen van haar toekomstige man.

Zo neemt ze als voorbeeld dat het gezinnetje tijdens de lockdown een paar maanden op Dubai verbleef. De rapper deelde een middelvinger uit naar Nederland, aangezien er op Dubai geen sprake van coronamaatregelen leken te zijn.

“Ik post ook op Instagram dat ik daar ben. Maar om nou een dikke middelvinger te geven naar alles wat zich afspeelt in de rest van de wereld, dat is niet heel slim. Hij bedoelt dat niet rottig, maar het komt er wel heel rottig uit.”

Eigenwijs

Dat de media deze acties van Lil' Kleine binnen no-time uitvergroten is volgens Jaimie wel jammer. “Media zien dat als 'een typische Lil' Kleine-actie'. Ze hebben al een vooroordeel, dus pakken ze dat ene bericht eruit en gaan het vergroten.”

Jaimie staat niet altijd achter de keuzes van haar hubby to be. Toch legt ze uit dat Jorik flink eigenwijs kan zijn. “Als ik het nodig vind, dan zeg ik er wat van tegen hem. Maar dan zegt hij vaak: ik doe wat ik wil”, lacht Jaimie. “Als iemand tegen hem ingaat, dan gaat hij er vol overheen. Zo zal hij altijd blijven. ”

Beeld: BrunoPress | Video: YouTube (Robbert Rodenburg)

Laatste nieuws

Zie ook