Grazia tipt de leukste staycations

Hier willen wij wel overnachten.

Een vakantie naar een ver oord zit er nog even niet in. Gelukkig is een citytrip in Nederland ook hartstikke leuk. Geen inspiratie? We hebben een paar leuke staycations voor je op een rijtje gezet.

Go Glamping

In een historische bunker, naast het apen- en leeuwenverblijf in Burger’s Zoo of midden op de Veluwe? Vanaf 23 april t/m 20 september kun je bij Glamp Outdoor Camp terecht voor pop-upglampingsites op bijzondere plekken in Nederland.

Van een luxe tweepersoonstent en een zevenpersoons houten lodge tot een luxe Dormer Cabin, er zijn allerlei accommodaties op tal van locaties. Maar allemaal bieden ze die fijne festival vibe met muziek, workshops, kampvuren, hangmatten en foodtrucks. En ja, alles is coronaproof. HIER vind je meer informatie.

Ga voor een feestelijke overnachting 

Voor iedereen die binnenkort een verjaardag moet vieren in lockdown, of zichzelf gewoon een feestje gunt, komt het Carlton Ambassador in Den Haag met een heel tof arrangement. Je krijgt een overnachting in een feestelijk versierde royal kamer, wordt ontvangen met macarons en een glas cava, geniet van een heerlijk diner en wordt de volgende ochtend wakker met ontbijt op bed.

Nog niet uitgefeest? Boek dan een van de leuke extraatjes erbij, en ontdek o.a. de Hofstad per fiets. HIER vind je meer informatie.

Op naar Rotterdam

Rotterdam is twee Le Marin Hotels rijker. Op 22 maart openden zowel het Le Marin Boutique Hotel als zijn eigenwijze broertje Le Petit Marin Boutique Hotel de deuren in onze mooie havenstad. Beide hotels hebben een prachtige mix van luxe, design en elegantie.

Om te vieren dat de hotels eindelijk zijn geopend, kun je tot en met 2 mei (op vrijdag, zaterdag en zondag) genieten van een feestelijk arrangement dat slechts €69,95 per persoon kost. Als je hier gebruik van maakt word je ontvangen met bubbels en start je de avond met heerlijke cocktails en lekkere bites én geniet je van een driegangen diner – allemaal geserveerd op de kamer. De volgende ochtend sluit je je verblijf af met een uitgebreid ontbijt dat ook op je kamer wordt geserveerd. Sounds good! HIER vind je meer informatie.

Boek een culinaire overnachting

Droom je van een culinaire overnachting in een vijfsterrenhotel in het hartje van Amsterdam? Dan is dit je kans. Een van de bekendste gastronomische hotspots in de Amsterdamse Pijp – IZAKAYA – slaat de handen in één met hotel W Amsterdam en komt met een ‘Culinary Escape’.

Speciaal voor de gasten van het hotel is er een box samengesteld die uit zowel sushi als sashimi bestaat. En, niet geheel onbelangrijk, kun je ook kiezen tussen twee heerlijke cocktails. Cheers! HIER vind je meer informatie.

Beeld: Le Marin (Martijn Vonck), Instagram

Laatste nieuws