Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 3x een Tanrevel spraytan kit t.w.v. €79,99

Doe mee en maak kans!

Tanrevel

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Deze week mogen we drie keer een Tanrevel spraytan kit t.w.v €79,99 weggeven.

Glow

Tanrevel mag zichzelf een heuse game changer op het gebied van zelfbruining noemen. Dankzij de beautytool van Tanrevel meet jij jezelf namelijk het hele jaar door makkelijk een natuurlijk ogende tan and glow aan. En nee, je hoeft niet bang te zijn voor strepen en je huid wordt niet oranje.

Tanrevel wist namelijk een apparaat te creëren dat bruiningvloeistof combineert met stoomtechnologie. Dankzij deze technologie neemt je huid de vloeistof snel op en loop je vijf dagen lang rond met een prachtige glow. Niet zo gek dat influencers als Monica Geuze en Lotte van Leeuwen al fan zijn van het product.

Tanrevel spraytan kit

De Tanrevel spraytan kit bestaat uit een (oplaadbare) spraytan-device in handformaat en een tanning liquid. De vloeistof bestaat bovendien uit alleen maar natuurlijke ingrediënten en daarnaast geeft de kit zowel een lichte als een donkere huid een natuurlijke teint.

Als kers op de taart is de formule ook nog eens 100 procent vegan en geschikt voor een gevoelige huid. Daar worden we blij van!

Win, win, win

Kun jij niet wachten om je gezicht een glow te geven met het Tanrevel spraytan-device? Dan hebben we goed nieuws voor je! Grazia mag namelijk 3x een Tanrevel spraytan kit t.w.v. €79,99 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

* Deze winactie loopt t/m 13 april. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.