Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Of je het nu wil of niet: de crop top is terug van weggeweest

Die blote buik mag gezien worden!

crop top

Het is inmiddels al een flinke tijd geleden, maar way back pronkte iedere modeliefhebber maar al te graag met haar navel. Korte topjes waren een musthave in iedere garderobe. Enne, het lijkt erop dat we deze trend het aankomende seizoen opnieuw veel gaan zien.

Crop tops

Na maandenlang binnen zitten – en dus weinig zonnestralen te hebben gezien – wordt het tijd onszelf langzaamaan in zomerse items te hullen. En als je dan toch bezig bent met nadenken over je zomergarderobe mag je de crop top niet vergeten. De crop top is namelijk terug van weggeweest.

Hoewel wij nog even moeten wennen – lees: afscheid nemen van onze oversized joggingbroeken en grote truien – laten verschillende influencers zien dat deze top hartstikke draagbaar is. En makkelijk te combineren is.

Eindeloos combineren

De crop top is er in tig verschillende soorten en maten, waardoor er voor ieder een goed exemplaar te vinden is. In het aankomende seizoen spotten we deze korte top vooral onder een oversized blazer of lange jas. Combineer deze items met een wijde denim en een paar grove sneakers and you're good to go.

Voel jij je niet helemaal comfortabel bij deze look? No worries. Wij zetten een aantal looks voor je op een rij, zodat je even rustig kunt wennen!

Misschien ook voor jou:
Bruine Timberland-schoenen maken een comeback
Fashion
  • Catwalkpix, Instagram