Romee Strijd deelt intieme borstvoedingfoto

Wauw!

Romee Strijd en Laurens van Leeuwen zijn alweer bijna vier maanden de trotse ouders van dochtertje Mint. Dat het model al helemaal gewend is aan het mama zijn, blijkt wel uit een nieuw en intiem kiekje dat ze op Instagram deelt.

Mint op social media

Waar Romee eerst wat huiverig was om het gezichtje van haar dochtertje te delen op social media, laat ze nu geregeld de schattige, bolle wangetjes van Mint zien. “Op de een of andere manier vind ik het zo spannend om haar te posten, ik heb zo lang getwijfeld”, schreef ze bij de eerste beelden waarop Mints gezicht te zien was.

“Ik weet niet precies waarom, maar op dit punt voel ik mij er klaar voor. Ik ben zo trots en er is niemand die mij zo aan het lachen weet te maken als zij. Mijn liefde voor haar is onbeschrijflijk.”

Liefdevolle reacties

Het model vindt het overduidelijk maar al te leuk om een inzicht te geven in haar motherhood en alles wat daarbij komt kijken. Zo moet de kleine Mint natuurlijk ook gevoed worden. Waar borstvoeding in het openbaar geven nog vaak taboe is (why?), trekt Romee zich daar niets van aan. Op Instagram deelt ze een prachtig, intiem kiekje van hoe ze Mint al liggend borstvoeding geeft. Onder de foto deelt de trotse mommy een reeks gekleurde hartjes. Awh!

Romees volgers zijn duidelijk net zo onder de indruk van de mooie borstvoedingfoto. “Zo fijn dit”, reageert Nicolette van Dam. “Liggend voeden vind ik ook het fijnst”, weet ook mede-mommy Rens Kroes. Ook BN'ers als Anna Nooshin, Kim Feenstra en sister in-law Carlijn van Leeuwen overladen het kiekje met hartjes, hartoogjes en flame-emoji.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws