Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 2x FOREO BEAR + SERUM SERUM SERUM t.w.v. €358

Doe mee en win!

Winning Wednesday FOREO

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 2x FOREO BEAR + SERUM SERUM SERUM t.w.v. €358 weg.

Verwenmoment

Ouder worden doen we allemaal. Die fijne lijntjes rondom je ogen of mond ontstaan nu eenmaal, aangezien de huid naarmate we ouder worden verslapt. We werken ons regelmatig in het zweet om een fit en strak lichaam te krijgen. Maar een facial workout? Daar wagen we onszelf eigenlijk nooit aan.

Tijd om daar verandering in te brengen, want met een intensieve fitness work-out voor je gezicht blijft je huid fit, strak en jong. Enne, hier komt geen enkele zweetdruppel bij kijken. Met de FOREO BEAR zorg je ervoor dat je gezichtsspieren ontspannen, waardoor fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. Daar komt nog bij: je creëert hiermee de ultieme spa-ervaring in eigen badkamer.

FOREO BEAR

Na het introduceren van de LUNA-range en UFO-range (tools waar je je gezicht mee reinigt) bracht FOREO de BEAR en BEAR-mini op de markt. De BEAR en BEAR-mini gebruiken een combinatie van microstromen en T-sonic™ pulstaties die een jeugdige en strakke huid garanderen. De BEAR beweeg je met gemak over je hele gezicht, terwijl je met de BEAR-mini vooral het gebied rondom de ogen, wenkbrauwen en lachlijntjes aanpakt.

In combinatie met het huidserum van FOREO beweeg je de BEAR – dankzij de twee bolletjes die de oortjes van de BEAR vormen – gemakkelijk over je gehele gezicht. De BEAR focust zich op het liften van de jukbeenderen, voorhoofd, nek en kaaklijn in een behandelijk die één tot drie minuten duurt. Je synchroniseert de BEAR gemakkelijk met de FOREO For You App, deze app begeleidt de gezichtsbehandeling. De BEAR gebruikt elektrische stromen met een laag voltage die de stromen nabootsen die het lichaam van nature al produceert. Deze elektrische stromen maken de productie van chemische middelen op cellulair niveau van de huid mogelijk, waardoor het weefsel herstelt en de productie van collageen wordt gestimuleerd. Het resultaat? Een youthful skin!

Win, win, win!

Kun jij niet wachten om je gezicht te verwennen met FOREO BEAR én het bijbehorende gezichtsserum? Dan hebben we goed nieuws! Grazia mag namelijk 2x FOREO BEAR + SERUM SERUM SERUM t.w.v. €358 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

* Deze winactie loopt t/m 6 april. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.