doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zó vertelde Maxime Meiland het nieuws over haar zwangerschap aan haar familie

Zien: dít is de nieuwe vriend van Erica Meiland 

Love is in the air!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Erica Meiland

Het goede Meiland-nieuws houdt niet op. Waar Maxime Meiland vorige week bekend maakte dat zij en Leroy Molkenboer een kindje verwachten, staat ook moeder Erica nu in de spotlights. Ze heeft namelijk een nieuwe vriend en, jawel, we zien hem binnenkort ook in Chateau Meiland!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Half jaar samen

Erica heeft een nieuwe liefde in haar leven en het is niemand minder dan haar vriend himself die het nieuws wereldkundig maakt. De zestigjarige Sander van Betten bevestigde namelijk aan RTL Boulevard dat hij Erica's nieuwe vlam is. "We zijn ongeveer een half jaar samen", liet hij weten.

De romance tussen de twee bleef dus even geheim, maar niemand minder dan Peter R. de Vries was al wél op de hoogte van de relatie. Net als Nederlands bekendste misdaadverslaggever is ook Sander werkzaam in het wereldje. Als privédetective wel te verstaan. Omdat Peter vaak aan de desk van RTL Boulevard staat, wilde Sander zijn collega vast inlichten. Hij vond het namelijk niet netjes als Peter pas tijdens een uitzending lucht zou krijgen van de relatie. Aha!

Chateau Meiland

Helaas kan Sander momenteel nog niet veel meer over zijn relatie met Erica vertellen. Dit komt omdat we hem ook binnenkort in Chateau Meiland zien. “Verder kan ik er (over de relatie, red.) weinig over zeggen, want het programma loopt nog.”

Wanneer we Sander dan in het programma zien? Daar hoeven we helemaal niet lang op te wachten. Aanstaande donderdag zal de date tussen de twee al op de buis te zien zijn. Zet de wijn maar vast koud!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');