Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 1x Lait de Soja geurkaarsenpakket t.w.v. €135

Doe mee en maak kans!

Lait de Soja

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 1x een Lait de Soja geurkaarsenpakket t.w.v. €135 weg!

Sfeer in huis

Nu we meer thuiszitten dan ooit maken we het thuis graag gezellig. En is er een betere manier om thuis een cozy sfeer te creëren dan met geurkaarsen? Wij tippen je daarom graag de sojakaars van Lait de Soja. Deze geurkaarsen zijn niet zomaar kaarsen, ze zijn namelijk duurzaam, vegan én milieuvriendelijk.

De kaarsen bestaan voor honderdprocent uit soja-wax, zijn gegoten in glas én hebben een houten lont. Enne, door de houten lont hoor je een knisperend geluid als je de kaars hebt aangestoken. Hallo kampvuur-gevoel!

Geuren

De Lait de Soja-kaarsen zijn er in zes varianten: Lait de Coco, Figuier, Eau de Rose, Palais d’Hiver, Petite Poire en La Douce France. De geurkaarsen zijn ontstaan door het gebruik van natuurlijke, essentiële oliën. Elke kaars kost €22,50 per stuk, is 230 gram en brandt zo'n vijftig uur. Bovendien wordt de kaars ook nog eens geleverd in een recyclebare doos. Score!

Win, win, win!

Zie jij de geurkaarsen van Lait de Soja al in jouw huis branden? Dan hebben we goed nieuws! We mogen namelijk één geurkaarsenpakket met alle zes varianten t.w.v. €135 weggeven. Het enige wat je moet doen is onderstaand formulier invullen en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar!

* Deze winactie loopt t/m 30 maart. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.

Misschien ook voor jou:
Mind is blown: influencers gebruiken dit trucje voor een perfecte mirror selfie